Vážení uživatelé,
ke dni 01. 03. 2024 bude ukončen provoz portálu spechato.cz. Od tohoto data nebude možné vkládat nové inzeráty ani stávající inzeráty zvýrazňovat, inzeráty zveřejněné před tímto datem však budou zveřejněné po dalších 30 dnů.

Po uplynutí 30 dnů ode dne 01. 03. 2024 bude stránka spechato.cz nevratně smazána, a to včetně všech inzerátů, osobních údajů uživatelů poskytnutých portálu v souvislosti s registracemi uživatelských účtů a případných záloh těchto údajů.

Děkujeme za pochopení

Prodej chaty, Nasavrky - Drahotice | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Prodej chaty, Nasavrky - Drahotice, foto 1 Reality, Chaty na prodej | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Chata Nabízíme k prodeji nadstandardní rekreační objekt nacházející se na samotě uprostřed klidného a romantického přírodního prostřední Železných hor nedaleko obce Nasavrky Zděná chata o dispozici 4 1 je umístěna na vlastním pozemku o celkové rozloze 439 m2 V přízemí se nachází krytá veranda kuchyňský kout koupelna se záchodem ložnice prostorný obývací pokoj s designovými kachlovými kamny značky Ortner v pořizovací ceně 180 000Kč a velký balkón V podkroví domu jsou dva samostatné pokoje s přístupem na vlastní balkon Všechna okna mají předokenní rolety Chata je zateplena s novou střechou má nainstalovanou vestavěnou klimatizační jednotku s tepelným čerpadlem značky Panasonic a je napojena na obecní vodovod Vytápění je umožněno ústředně přes plynový kotel akumulačními kachlovými kamny a tepelným čerpadlem Odpady jsou řešeny přes vlastní septik Pod chatou je prostorná zahrada s bazénem a venkovním krb s posezením Součástí chaty je vstupní veranda technická místnost s garáží a sklep Vzdálenost od Prahy je 130 km z exitu 84 dálnice D11 trvá cesta cca 30 minut Aktivní odpočinek lze využít na cykloturistiku turistiku Ve vzdálenosti 200 m od chaty je rybník Objekt je prodáván se vším zařízením Prohlídka nádherné chaty Vás přesvědčí o jedinečnosti lokality Nízká energetická náročnost Doporučujeme Chaty Nasavrky na prodej< a>
Více informací a obrázků najdete na:
http://www.wikireality.cz/nemovitost/detail/1246969-chata-prodej-nasavrky-drahotice

1 900 000 Kč

Kategorie: Reality / Chaty na prodej
Město: Zaječice
Obnoveno: 25.6.2015
Prodejce: Inzerent
ID: 1703388

Share Share Share