Vážení uživatelé,
ke dni 01. 03. 2024 bude ukončen provoz portálu spechato.cz. Od tohoto data nebude možné vkládat nové inzeráty ani stávající inzeráty zvýrazňovat, inzeráty zveřejněné před tímto datem však budou zveřejněné po dalších 30 dnů.

Po uplynutí 30 dnů ode dne 01. 03. 2024 bude stránka spechato.cz nevratně smazána, a to včetně všech inzerátů, osobních údajů uživatelů poskytnutých portálu v souvislosti s registracemi uživatelských účtů a případných záloh těchto údajů.

Děkujeme za pochopení

Prodej domu 5+1, Krhová | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Prodej domu 5+1, Krhová, foto 1 Reality, Domy na prodej | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Prodej dvoupatrového rodinného domu 5 1 s garáží v obci Krhová Novostavba je těsně před dokončením Zbývá dodělat dveře podlahy obklady malby kuchyňskou linku a vybavení WC a koupelny Konstrukce budovy je z cihlového zdiva s venkovním zateplením vnější omítka stěrková Vnitřní omítky hladké někde sádrokarton střecha sedlová pokrytá krytinou BRAMAC Okna zdvojená plastová Vytápění ústřední plynové v přízemí podlahové v patře s radiátory v obývacím pokoji krb s topnou vložkou Z obývacího pokoje je přístup na venkovní terasu směrovanou k Jihu Nad celým domem i garáží je půda dobře přístupná skládacím schodištěm Obecní vodovod a kanalizace K domu patří zahrada s výměrou 1300 m2 Rodinné domy Krhová na prodej< a>
Více informací a obrázků najdete na:
http://www.wikireality.cz/nemovitost/detail/985084-dum-prodej-krhova-5-1

3 400 000 Kč

Kategorie: Reality / Domy na prodej
Nabídka od: Agentura Město: Valašské Meziříčí
Obnoveno: 25.6.2015
Prodejce: Inzerent
ID: 1695704

Share Share Share