Vážení uživatelé,
ke dni 01. 03. 2024 bude ukončen provoz portálu spechato.cz. Od tohoto data nebude možné vkládat nové inzeráty ani stávající inzeráty zvýrazňovat, inzeráty zveřejněné před tímto datem však budou zveřejněné po dalších 30 dnů.

Po uplynutí 30 dnů ode dne 01. 03. 2024 bude stránka spechato.cz nevratně smazána, a to včetně všech inzerátů, osobních údajů uživatelů poskytnutých portálu v souvislosti s registracemi uživatelských účtů a případných záloh těchto údajů.

Děkujeme za pochopení

Prodej domu, Hluboš | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Prodej domu, Hluboš, foto 1 Reality, Domy na prodej | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Dovolujeme si Vám nabídnout velice prostorný řadový rodinný dům nacházející se v obci Hluboš ležící ve střední části Brd Dvoupodlažní dům s částečným podsklepením půdou a pozemkem 1336m2 se nachází v klidné části obce Dům je dispozičně řešen jako dvě samostatné bytové jednotky jedna v přízemí druhá v patře s vlastními vchody a je tedy vhodný zejména pro početnou rodinu či pro dvougenerační bydlení Dispozice bytových jednotek je totožná a sice 2 1 či 3 kk a příslušenstvím: toaleta koupelna chodba atd všechny obytné místnosti jak v přízemí tak i v patře jsou velice prostorné V patře domu byla započata rekonstrukce při které byly vybudovány nové rozvody elektriky vody i odpadů a v jednom z pokojů již vyměněna okna za plastová Nyní je vše věc fázi kdy jsou hotové štuky a chybí položit podlahu v jednom pokoji sádrokarton na strop a podlahové krytiny dlažbu a obklady v koupelně a WC V přízemí domu byl zcela rekonstruován jeden pokoj nyní využíván jako dětský zbývající část přízemí je rovněž obyvatelná rekonstruovaná však ještě zcela nebyla Z patra domu je přístupná prostorná půda a ke každé jednotce přísluší též samostatné částečné podsklepení domu K domu byla přistavena patrová stavba 60m2 v níže se nachází kotelna a skladovací prostory např pro zahradní nářadí kola atd Dům a přístavba jsou situovány doprostřed pozemků a rozdělují je tak vlastně na dvě části na část dvora s menší zahradou a altánem a na část zahrady jakoby za domem Z prostoru dvora se u domu nachází původní cca 1 5 široká dřevěná přístavba viz foto která zřejmě byla v přízemí využívaná jako zádveří a v patře jako veranda Voda je z obecního vodovodu odpady svedeny do obecní kanalizace vytápění je zajišťována dva roky starým kotlem na tuhá paliva dřevo uhlí V obci se nachází: základní škola mateřská škola střední odborné učiliště pošta prodejna potravin COOP autoservis restaurace Další služby občanské vybavenosti jsou v 8km vzdálené Příbrami Neváhejte nás kontaktovat rádi Vám poskytneme více informací a zprostředkujeme prohlídku Případné financování hypotečním úvěrem zdarma a rychle vyřídíme Rodinné domy Hluboš na prodej< a>
Více informací a obrázků najdete na:
http://www.wikireality.cz/nemovitost/detail/970925-dum-prodej-hlubos

2 500 000 Kč

Kategorie: Reality / Domy na prodej
Nabídka od: Agentura Město: Příbram
Obnoveno: 25.6.2015
Prodejce: Inzerent
ID: 1695583

Share Share Share