Vážení uživatelé,
ke dni 01. 03. 2024 bude ukončen provoz portálu spechato.cz. Od tohoto data nebude možné vkládat nové inzeráty ani stávající inzeráty zvýrazňovat, inzeráty zveřejněné před tímto datem však budou zveřejněné po dalších 30 dnů.

Po uplynutí 30 dnů ode dne 01. 03. 2024 bude stránka spechato.cz nevratně smazána, a to včetně všech inzerátů, osobních údajů uživatelů poskytnutých portálu v souvislosti s registracemi uživatelských účtů a případných záloh těchto údajů.

Děkujeme za pochopení

Prodej domu, Hostouň - Holubeč | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Prodej domu, Hostouň - Holubeč, foto 1 Reality, Domy na prodej | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Nabízíme Vám k prodeji zajímavý objekt bývalé mateřské školky a školy obklopený lesem v naprostém soukromí v obci Holubeč u Hostouně Dispozice tohoto domu je hodně variabilní a závisí na záměru bydlení či podnikání Kuchyň a sociální zařízení v bývalém služebním bytě další sociální zázemí na opačné straně domu velká místnost s rozestavěným recepčním pultem a množství prostor ve smyslu komor kumbálů bývalé kabinety nebo i samostatných místností Půdní prostor je přímo vybízí k vestavbě objekt je velmi vhodný na rekonstrukci s dotací EU doléčovací centrum školka nebo škola v přírodě startovací byty pro děti z dětských domovů Je možné zde chovat i domácí zvířata kozy ovce králíky slepice Kolem je nádherná příroda ideální pro cyklovýlety procházky a relaxaci Topení v objektu je zajištěno ústředním topením s kotlem na tuhá paliva voda je z vlastní studny odpady svedeny do jímky s přepadem Pozemek náležící k objektu je téměř 1 900 m2 je kompletně oplocen a využívat lze i pozemky navazující les Dům je částečně podsklepen a je vzdálen cca 5 km od Bělé nad Radbuzou nebo 4 km od Hostouně kde je kompletní občanská vybavenost na hraniční přechod Železná je to cca 10 km Obec leží v bývalém hraničním pásmu díky čemuž jsou zde příroda a lesy téměř nedotčeny S řešením financování této nemovitosti Vám rádi pomůžeme Koupi domu lze realizovat pomocí hypotečního úvěru který Vám můžeme zprostředkovat Rodinné domy Hostouň na prodej< a>
Více informací a obrázků najdete na:
http://www.wikireality.cz/nemovitost/detail/939091-dum-prodej-hostoun-holubec

1 390 000 Kč

Kategorie: Reality / Domy na prodej
Nabídka od: Agentura Město: Přimda
Obnoveno: 25.6.2015
Prodejce: Inzerent
ID: 1695330

Share Share Share