Vážení uživatelé,
ke dni 01. 03. 2024 bude ukončen provoz portálu spechato.cz. Od tohoto data nebude možné vkládat nové inzeráty ani stávající inzeráty zvýrazňovat, inzeráty zveřejněné před tímto datem však budou zveřejněné po dalších 30 dnů.

Po uplynutí 30 dnů ode dne 01. 03. 2024 bude stránka spechato.cz nevratně smazána, a to včetně všech inzerátů, osobních údajů uživatelů poskytnutých portálu v souvislosti s registracemi uživatelských účtů a případných záloh těchto údajů.

Děkujeme za pochopení

Prodej nebytového prostoru, Šatov | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Prodej nebytového prostoru, Šatov, foto 1 Reality, Nebytový prostor | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Zavedené vinařství v Šatově okres Znojmo Realitní společnost České spořitelny nabízí k prodeji zavedené vinařství s ubytováním vinárnou přilehlými pozemky a až 300 let starými pískovcovými vinnými sklepy na Znojemsku nedaleko rakouských hranic Vinařství se nachází ve vinařské uličce vyhlášené vinařské obce Šatov 10 km od Znojma Je to zavedené vinařství s rozsáhlou klientelou zaměřené zejména na poskytování služeb pro milovníky vína firemní i soukromé degustace a gastro akce spojené s ubytováním Skladování vína v archivních boxech prodej vín pronájem vinných archivních boxů atd Mimořádné oblibě se těší zejména atraktivní rozsáhlý labyrint sklepních chodeb určených ke skladování archivaci vín a k posezení u vína Vinařství se skládá ze dvou budov a oplocené zahrady V první budově 86 m2 v přízemí je útulná vinárna s krbovými kamny a posezením pro 40 osob včetně kompletního vybavení vinotéky kuchyňského koutu a baru dále skladovací prostor chodba 2× WC V podkroví je chodba 4 pokoje se sprchou umyvadlem WC Kapacita ubytování je 11 osob včetně 3 přistýlek Sklepy jsou částečně klenuté některé pískovcové 300 let staré se 6 chodbami 8 m pod povrchem V chodbách je posezení celkem pro asi 75 osob a na 300 archivních boxů na víno Boxy se pronajímají smluvní vztahy by přešly na nového majitele Druhá budova 64 m2 terasa 129 m2 V přízemí 30 m2 je výrobní prostor na víno regálový systém skladování V podkroví 34 m2 je chodba kompletně luxusně vybavený apartmán pro 4 osoby včetně kuchyňské linky Součástí podkroví je zděná oplocená terasa pro posezení cca 12 osob s výhledem do zahrad a vinic K vinařství patří oplocená zahrada 2940 m2 s možností výstavby a rozšíření areálu popř k založení vinice cca 110 keřů Na zahradě jsou dvě garáže a skladovací prostory Energet třída G majitel nemov doposud nepředložil PENB Kontaktujte nás podáme Vám více informací zajistíme prohlídku a pomůžeme Vám s financováním přímo u nás na pobočce České spořitelny Výrobní prostory Šatov na prodej< a>
Více informací a obrázků najdete na:
http://www.wikireality.cz/nemovitost/detail/963314-nebytovy-prostor-prodej-satov

7 200 000 Kč

Kategorie: Reality / Nebytový prostor
Město: Znojmo
Obnoveno: 25.6.2015
Prodejce: Inzerent
ID: 1695518

Share Share Share