Vážení uživatelé,
ke dni 01. 03. 2024 bude ukončen provoz portálu spechato.cz. Od tohoto data nebude možné vkládat nové inzeráty ani stávající inzeráty zvýrazňovat, inzeráty zveřejněné před tímto datem však budou zveřejněné po dalších 30 dnů.

Po uplynutí 30 dnů ode dne 01. 03. 2024 bude stránka spechato.cz nevratně smazána, a to včetně všech inzerátů, osobních údajů uživatelů poskytnutých portálu v souvislosti s registracemi uživatelských účtů a případných záloh těchto údajů.

Děkujeme za pochopení

Prodej pozemku, Jince | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Prodej pozemku, Jince, foto 1 Reality, Pozemky | spěcháto.cz - bazar, inzerce

Prodej stavebního pozemku 1105m2 s výhledem na vrcholek brdských hřebenů Plešivec v městysu Jince okres Příbram Pozemek je plně vybaven sítěmi elektřina voda plyn a obecní kanalizace Prodej stavebního pozemku 1105m2 pro RD v čisté krajině brdské vrchoviny s výhledem na vrcholek brdských hřebenů Plešivec v městysu Jince okres Příbram Parcela se nachází v nově vznikající zástavbě na okraji obce v mírném svahu Pozemek je plně vybaven sítěmi elektřina voda plyn a obecní kanalizace Příjezdové cesty jsou obecní v současné době se zpevněným povrchem v krátkodobém horizontu asfaltové s osvětlením V obci je plná občanská vybavenost okresní město Příbram je vzdáleno 14 km
Více informací a obrázků najdete na: http://www.wikireality.cz/nemovitost/detail/769249-pozemek-prodej-jince

718 250 Kč

Kategorie: Reality / Pozemky
Město: Příbram
Obnoveno: 6.2.2015
Prodejce: Inzerent
ID: 492590

Share Share Share